keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Kolmas leiripäivä

Terve!


Tänään leirillä on vietetty partiolaisten päivää. Leiriläiset jaettiin pienempiin 4-5 hengen ryhmiin. Jokaiselle ryhmälle annettiin ongelma, jonka ratkomiseen piti perustaa yritys. Yritykselle piti luoda logo, tuote ja jakaa roolit. Päivän aikana suoritettiin rasteja, joiden avulla homma eteni. Rastien suorittamiseen liittyi mm. varastosta tarvikkeiden ostoa määrärahoilla, nikkarointia ja muuta luovaa suunnittelua ja toteutusta. Tuotteiden toteutus suoritettiin ulkona raittiissa ja aurinkoisessa ilmassa.


Päivän lopuksi yritykset esittelivät tuotteet koko porukalle messuilla. Näimme mm. lautapelin ja ekologisen asusteen. Yritykset ja tuotteet olivat todella hienosti toteutettu, eikä nauru puuskilta säästytty messuilla.









Jälleen blogi-postausta on suunniteltu tiimin kanssa. Tänään tiimi 2 kertoi mielipiteitään päivästä. Partiolaistenpäivä oli heille positiivinen yllätys ja oli kiva päästä tekemään ja luomaan erilaisia tuotteita ja vieläpä ihan käytännössä. Partiolaiset jakoivat lopuksi kaikille Angry Birds -mukit :)

Kiitos tiimi Suklaatortuille päivän mietteistä!























   










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti