tiistai 14. kesäkuuta 2016

Toinen leiripäivä

Moikka!


Tänään leiriläiset ovat yritysvierailulla päässeet tutustumaan Sellon K-Citymarkettiin kauppias Esa Kiiskisen johdolla. Leiriläisillä oli mahdollisuus kysyä kauppiaalta yrittäjyydestä ja kauppaan liittyvistä asioista. Hyviä kysymyksiä tuli todella paljon. K-Citymarketissa tiimit suorittivat eri haasteita ja tutustuivat kauppaan osastokierroksella. Kierroksen jälkeen tarjoiltiin kokista ja keksejä.
 


Tiimi 1 suoritti haastattelun. He haastattelivat asiakkaita ja työntekijöitä kiertelemällä ympäri kauppaa. Vastaukset, joita tiimi sai, olivat erilaisia ja mielenkiintoisia. Tiimin mielestä reissu oli kiva, mielenkiintoinen ja opettavainen. Vierailun päätteeksi leiriläiset saivat ostaa jätskiä ja muita herkkuja kaupasta.   






Täällä yrityskylällä olemme käyneet läpi haastattelun vastauksia ja fiiliksiä reissusta. Yritysvierailusta jäi hyvä ja positiivinen fiilis.


 Tämän blogi-postauksen kirjoittamisen apuna ovat olleet tiimi 1.sen eli  Swagness Overloadin jäsenet. Osa kuvista on leiriläisten ottamia ja osa Tuutoreiden :)













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti